top of page
klarasvart.jpg

ILLUSTRATION • ANIMATION

Interaktivt

Jag älskar att jobba med interaktiva projekt - vare sig det är digitala datorspel eller fysiska pappersleksaker. Här är en samling av sådana projekt som jag har gjort. 

interaktivt.png

Ketchup ska prutta - flykten från skafferiet

Ketchup ska prutta - flykten från skafferiet är ett mobilspel skapat i Unity. Spelet tar avstamp min film till sången "Ketchup ska prutta" och följer den pruttande ketchupen när den försöker prutta sin väg ut i friheten. Kommer snart i AppStore & Google Play! 

Skärmavbild 2021-03-12 kl. 23.46.22.png
Skärmavbild 2021-03-12 kl. 23.43.32.png
Skärmavbild 2021-03-12 kl. 23.44.18.png
Skärmavbild 2021-03-12 kl. 23.45.16.png

Storyblock - ett textupaket till Minecraft

Datorspelet "Minecraft" är världens mest sålda spel, och en av framgångsfaktorerna är att vem som helst är välkommen att modifiera spelet och dela med sig av dessa modifieringar med andra. Jag har här gjort ett så kallat "texturpaket", alltså att jag har tagit alla texturer i spelet och ersatt dem med mina egna, som jag ritat själv. Detta handlar om hundratals texturer, där nya hela tiden tillkommer. Det har varit otroligt roligt och utmanande att jobba ifrån så givna parameterar - spelet byggs till stor del upp av block, och eftersom jag inte har någon möjlighet att ändra modellerna bakom spelet har jag fått anpassa mig och problemlösa för att uppnå ett bra resultat. 

sagolunda1.jpg
sagolunda-3.jpg
sagolunda2.jpg

Sagolunda Gårdsbutik

Vad är det för nåt? Ett pysselkit! Under rubriken "Sagolunda Gårdsbutik" har jag ritat och skapat dessa leksaker i hårdpapp. Tanken är att man tillsammans med barnen klipper ut och klistrar ihop alla olika burkar och matvaror, som man sen kan använda för att leka affär eller något annat. I kitet ingår 11 produkter, från mjölk till jäst, samt en uppsättning med låtsaspengar. Jag sålde detta kit på julmarknader och liknande. 

klarasvart.jpg
bottom of page