Illustration

Jag är illustratör i grunden, så teckningen är min ingångspunkt till allt. Jag jobbar ofta i en blandning mellan digitalt och analogt. Målgruppen är ofta barn, men inte alltid.

När jag jobbar utgår jag ofta ifrån en känsla eller ett problem. Jag jobbar främst i Photoshop, samt After Effects för eventuella animationer. 

asif-hoqe-final.png

C-Print

Ett helsideuppslag till en intervju  med konstnären Asif Hoque i tidningen C-Prints specialutgåva "Future Watch".  Vi var en stor grupp illustratörer som alla fick i uppdrag att tolka en konstnär på ett uppslag i tidningen, utan att porträttera konstnären själv.

KlaranordinStenso_Bakesale_Animated_Squa
45640735_2116758885041121_79867646707383
Screenshot_20181104-100713.png

The New York Times

Illustration till en krönika i "The New York Times". Texten kretsade kring en kvinnas som kände sig överväldigad av kravet att ständigt bidra till barnens "bake sales" i skolan. Bilden publicerades både i den tryckta tidningen samt på webben.

nanna-1.png
nanna-2_edited.jpg
nanna-3.jpg
nanna-2.png

Nanna och havet

Skisser och uppslag till bilderboken "Nanna och havet", som jag gjorde som en del av kursen "Bildberättande på Nyckelviken".  Boken handlar om Nanna som under en semester med sina mammor har en obehagligt upplevelse med havet, och hur hon bearbetar det. 

gatan-1.jpg
gatan-2.jpg

Gåtan i trådarna

En tecknad serie på tre sidor om Nordens äldsta bevarade textila verk, "Överhogdalsbonaderna." Bonaderna är något av ett mystierum, och serien behandlar några av de teorier som finns kring deras uppkomst. 

klarasvart.jpg